A Netflix 200 milló dollárért igazolta le a Trónok harca alkotóit

Share Button

A streamingszolgáltató Ryan Murphy (Póz, Amerikai horror story) és Shonda Rhimes (Grace klinika) mellé az HBO Trónok harca című sorozatát sikerre vivő DB Weiss – David Benioff kettőst is leigazolta, pedig az HBO mellett az Amazon az Apple, a Disney, a Comcast tán még a TV2 is szerette volna őket magának. A tárgyalássorozat végére csak a Netflix, az Amazon és a Disney maradt, de a legtöbb lóvét és a legjobb feltételeket a Netflix kínálta nekik.

Benioffék egy sajtóközleményben köszönték meg az HBO-nak az elmúlt tíz évet, a Netflix vezetőségét pedig a hozzájuk hasonló tévés szemlélet miatt dicsérik jó előre, megjegyezve, hogy ugyanazokat a filmeket, könyveket és sorozatokat szeretik a nyolcvanas évekből, és micsoda megtiszteltetés lesz a Netflixnek dolgozni.

Mielőtt ez a kaland elkezdődne, van még dolguk bőven: három Star Wars filmre korábban aláírtak a Disneyhez, és ezekkel foglalkozniuk kell, ahogy szerződésük van egy börtönszökéses filmre és ők írják a Kurt Cobain-fimet a Universalnak is.

 

index / theworldnews

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük