Danny Trejo gyereket mentett ki egy fejre állt kocsiból

Share Button

Az ember, akinek addig tuti lesz munkája, míg Hollywoodnak kellenek a rossz arcú, tetovált mexikói gengszterek, azaz Danny Trejo, az életben természetesen nem olyan, mint a filmvásznon, sokkal menőbb annál – tegnap például egy kisfiút mentett ki egy balesetet szenvedett autóból.

A hőstett helyszíne Los An geles volt, Trejo szülővárosa és lakhelye is egyben, ahol a 75 éves színész szemtanúja volt egy balesetnek, amiben az egyik autó a feje tetejére fordult. Trejo odarohant a kocsihoz, és látta, hogy a hátsó ülésen levő gyerekölésbe szíjazva egy kisfiú ül halálra rémülve.

Először bemászott a roncsba egy kitört ablakon át, de nem tudta kioldani a gyerekülés övét. Kimászott, és egy másik segítőkész civillel, bizonyos Monica Jacksonnel ketten már ki tudták szedni a gyereket a kocsiból.

A gyereket nem mi mentettük meg, hanem a gyerekülés

– mondta Trejo a helyszínen egy fotósnak, majd a CNN-nek azt nyilatkozta, hogy minden jó dolog, ami az életében történt, az közvetlenül összeköthető egy jócselekedetével. A balesetet a szemtanúk egy film promójának hitték, amikor meglátták a kocsi felé rohanó Trejót.

 

index / complex

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük