Élő videóban fenyegetőzött öngyilkossággal az East 17 volt énekese, ezért őrizetbe vették

Share Button

Letartóztatták Brian Harveyt, a kilencvenes évek East 17 nevű fiúbandájának volt tagját, mert élő videóban fenyegetőzött azzal, hogy beszélni akar Theresa May-jel, ha pedig a miniszterelnök továbbra is ignorálja, akkor megöli magát, írja a The Guardian.

A rendőrségre csütörtök este érkezett a bejelentés, ki is mentek Harvey londoni házához. A volt énekest kórházba vitték, ahol előbb pszichológus vizsgálta meg, utána őrizetbe is vették, a rendőrség szerint ott is marad egy ideig.

Harvey a videókban arról beszélt, hogy elég rosszul áll pénzügyileg, annak ellenére, hogy a bandával a kilencvenes években mennyire sikeresek voltak, mentálisan lerobbant, depressziós, és felszólította Theresa May miniszterelnököt, hogy foglalkozzanak azokkal, akik mentális problémákkal küzdenek.

Beszélni akarok a miniszterelnökkel. És minél hamarabb. Ha nem, akkor vér fog tapadni a kezeitekhez. Szerintem nagyon jól tudjátok, miről beszélek. Többé nem leszek félresöpörve. Többé ne mellőzzetek, ha csak nem akarjátok, hogy még egy celeb meghaljon. Mert ez elég könnyen megtörténhet

– mondja a Youtube-on (egyelőre még) elérhető videóban.

 

Index / daily mail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük