Jogi Nyilatkozat

Share Button

Az E-Press News Ltd a jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője. A weboldal tartalma (cikkek, adatbázisok, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi, szavazás és eredményei) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Az E-Press News Ltd  nem vállal felelősséget a fórum- és egyéb szolgáltatásoldalain a látogatók által elhelyezett üzenetekért és csatolásokért (kép, hang, videó és bármilyen más média) sem.

Az oldalon szereplő bárminemű hozzászólásokban, vagy kategóriákban szereplő tartalmakkal kapcsolatos mindennemű jogi tartalomért felelősséget nem vállalunk. (tekintve, hogy ezeket nem mi írjuk, és nincsen ráhatásunk ezen tartalmak jogi elemzésére)

Az erkölcsileg kifogásolható hozzászólásokat, megjegyzéseket kérdés nélkül, az észrevételtől számítva, azonnal törlünk. A felelősség az üzenetet és a csatolást elhelyező személyt terheli.

Kérjük szives megértésüket! Köszönjük!

A weboldalon közzétett kiadói tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Copyright: E-Press News Ltd 2019 © Minden jog fenntartva.