Mel B bocsánatot kért, hogy elárulta: összefeküdt a másik Spice Girls-taggal

Share Button

Miután elárulta a titkot egyszeri légyottjukkal kapcsolatban, Mel B pánikolva ragadt telefont, hogy bocsánatot kérhessen – amiért eljárt a szája – a Spice Girls másik tagjától, Geri Halliwelltől, akivel lefeküdtek még évekkel ezelőtt.

Sokakat sokkolt vallomásával Mel B, a Spice Girls egykori tagja nemrégiben: a magát biszexuálisnak valló énekesnő azt mondta, még a ’90-es években, vagyis a banda fénykorában, volt egy egyéjszakás kalandja a Spice Girls másik tagjával, Geri Halliwellel, az egyszeri légyottot pedig mindez idáig nagy titokban tartották.

Mel B viszonylag gyorsan belátta, hogy nem volt jó ötlet kikotyogni ezt a titkot, ugyanis úgy tudni, egykori kolléganőjét pánikolva fel is hívta, hogy bocsánatot kérjen. A zavarba ejtő részletek a kis kalandról minden bizonnyal Geri Halliwell férjét, Christian Hornert is feldühítették, és állítólag Mel B-nek nehezére esik tartani a száját. Az eset miatt ráadásul félő, hogy a Spice Girls nyári, újraegyesülő turnéja is veszélybe került.

“Amikor Gerit erről kérdezik majd – remélhetőleg megteszik -, akkor nem fogja tagadni, mert ez csak egy mókás dolog volt” – mondta Mel B, aki szerint Geri Halliwellnek remek mellei vannak, és a feneke is az.

Forrás: Blikk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük